برخورد با اردوهای دانش آموزی بدون مجوز، هوشمندسازی اخذ رضایت نامه اولیا

به گزارش وبلاگ عینک من، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: حدود 17 هزار مجوز اردویی از ابتدای مهر گذشته تاکنون صادر گردیده که شامل 10 هزار سفر درون استانی و 7000 سفر برون استانی است .

برخورد با اردوهای دانش آموزی بدون مجوز، هوشمندسازی اخذ رضایت نامه اولیا

به گزارش وبلاگ عینک من، علیرضا کاظمی در مراسم افتتاح سامانه کنترل و نظارت اردوهای دانش آموزی با بیان اینکه امیدواریم این سامانه منشا ایمنی و سلامت دانش آموزان کشور باشد، اظهار کرد: یکی از بهترین اقدامات وزیر راه اندازی مرکز کنترل اردوها بوده است.

وی افزود: آموزش همکاران که به عنوان مربی و سرپرست اعزام می شوند نیز انجام گردیده و به نزدیک 160 هزار نفر در این دوره ضمن خدمت اردویی شرکت کردند و این دوره آموزشی برای بیش از 5 میلیون نفر ساعت برگزار گردیده است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سومین اقدام، تدوین دستورالعمل و آیین نامه اردوهاست که آخرین مراحل خود را در شورای عالی آموزش و پرورش می گذراند و بخش جزئی از آیین نامه اردوهای برون مرزی باقی مانده است که در اولین جلسه شورای عالی تصویب می گردد. امید است قبل از آغاز سال تحصیلی آیین نامه جدید به استان ها ابلاغ گردد که شرایط اردوها را تسهیل و بر امنیت و کیفیت آن می افزاید.

کاظمی با بیان اینکه امروز هوشمندسازی این مرکز کنترل انجام شد گفت: تا امروز امور به صورت دستی انجام می شد و نظارت و کنترل مشکل بود اما اکنون با این سامانه که در دو فاز طراحی گردیده است اقدامات تسریع می گردد.

وی افزود: در فاز اول با استفاده از قابلیت های ارزشمندی که سامانه دارد تمام ضوابط دستورالعمل را با اردو تطبیق و صحت و سلامت اردو شامل ایمنی وسیله، سلامت راننده صلاحیت مربی، نرم دانش آموزان، برابری ظرفیت ماشین با دانش آموزان را به صورت هوشمند از این طریق کنترل می کنیم. اگر اشکالی وجود داشته باشد سامانه خطا میدهد و امکان صدور مجوز مهیا نمی گردد.

طراحی اپلیکیشن اردوهای دانش آموزی

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کنترل حرکت وسیله نقلیه بعد از صدور مجوز با استفاده از سامانه سپهتن راهور قابل انجام است، اظهار کرد: می توانیم تمام کنترل ها را انجام دهیم. شرایط آب و هوایی قبل سفر کنترل می گردد اما با سامانه سپهتن در طول سفر هم وضعیت ماشین و تخلفات راننده و سرعت اتومبیل را مشاهده و کنترل کنیم.

وی با بیان اینکه در فاز دوم اپلیکیشنی طراحی می گردد که خانواده ها آنلاین اطلاعات اردو را دریافت می نمایند گفت: امید است قابلیت های تصویری خوبی هم به آن اضافه کنیم تا خانواده ها لحظه ای اردو را رصد نمایند و برخی تخلفات را هم از طریق خانواده ها احصا کنیم.

کاظمی ادامه داد: با این سامانه که ساعت حرکت و توقف و مسیر حرکت را کنترل می نماید فرزندان خود را با اطمینان بیشتری به اردوها خواهیم سپرد و امید است در قالب سامانه سپهتن کنترل تردد دانش آموزان در داخل وسیله و عملکرد خود راننده انجام گردد.

وی اظهار داشت که تلفن 1499 آماده و در اختیار خانواده ها هست و می توانند لحظه ای مسیر حرکت اردویی را رصد نمایند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به برگزاری دوره ای آموزشی برای کارشناسان اردویی اشاره نمود و گفت: امید است از این طریق در کمترین زمان ممکن این امکان برای صدور مجوز فراهم گردد و در کمتر از یک ساعت مجوز برای مدارس صادر گردد بدون آنکه احتیاج به مراجعه حضوری مدیر مدرسه باشد.

وی ادامه داد: در فاز سوم ارزیابی انجام می دهیم و از این طریق کیفیت اردوها را از ابتدا تا پایان دقیق می سنجیم و آن را در مجوزهای بعدی لحاظ می کنیم. طبیعتا وسیله ای که تخلف داشته باشد و یا اگر مربی کوتاهی نموده باشد قطعا در دور بعدی از صدور مجوز آن خودداری می کنیم.

صدور 17 هزار مجوز اردویی از ابتدای مهر گذشته

کاظمی با بیان اینکه از اول مهر سال قبل تا کنون حدود 17 هزار مجوز اردویی از ابتدای مهر گذشته صادر گردیده که حدود 10 هزار سفر درون استانی و 7000 سفر برون استانی بوده است که مسابقات و جشنواره های فرهنگی، هنری و اردوهای راهیان نور و اردوهای تفریحی را در برمی گیرد.

وی ادامه داد: نزدیک به 25 هزار وسیله در این مدت مورد استفاده نهاده شد. 2000 سفر ریلی، 42 مورد دریایی و 300 سفر هوایی بود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اتفاق خاصی در این مدت در اردوها رخ نداده است، عنوان نمود: مدیران به هیچ قیمتی بدون مجوز اردو نبرند و باید اردوها در چارچوب ضوابط و با اخذ مجوز انجام گردد. اگر این اتفاق رخ ندهد مدیر مسئول است و پرونده وی را به تخلفات اداری معرفی می کنیم و نخواهیم پذیرفت.

کاظمی افزود: اردوهای درون استانی ادامه می یابد و تمام اردوها را برابر ضوابط حمایت می کنیم. سیاست ما توسعه اردوهای درون منطقه ای به لحاظ کاهش آسیب هاست. ما دستورالعمل اردوهای یک روزه منطقه ای را تدوین کردیم که رویکرد آن تعلیم و تربیت تمام ساحتی، حمایت از کالای ایرانی، تقویت هویت ملی و دینی، آشنایی با فرهنگ جغرافیایی و تحمیل هزینه کمتر به خانواده هاست.

وی با بیان اینکه در مجموع سال قبل 395 اردو تخلفاتی داشته اند که برخی جزئی بوده و برطرف گردیده و برخی را مجوز ندادیم زیرا شرایطش را نداشته است، گفت: اگر آگاه شویم اردویی بدون مجوز برگزار می گردد برخورد می کنیم. برخی تخلفات هم مشمول تذکر کتبی گردیده است و در پرونده راننده، مربی و آن وسیله نقلیه ثبت گردیده و اگر تکرار گردد با آن برخورد خواهیم کرد.

هوشمند سازی اخذ رضایت نامه اولیا

کاظمی افزود: بیش از صد در صد در امنیت اردوها موفق بودیم و سال قبل تنها سه حادثه داشتیم. معتقدیم اردوها بهترین کلاس یادگیری هستند. دانش آموز در اردوها مهارت هایی را تمرین می نماید و حس نوع دوستی، ایثارگری، تعاون و اعتماد بنفس را تمرین می نماید.

وی با بیان اینکه مدیر مدرسه مسئول اخذ رضایت از دانش آموز است و ما نمی توانیم کنترل کنیم، گفت: مدیر مکلف است رضایتنامه ولی و قیم دانش آموز را اخذ کند. اگر کوتاهی گردد مدیر مسئول است. در آینده به سمتی می رویم که رضایتنامه والدین را هم هوشمند کنیم و از طریق پیامک اطلاع رسانی کنیم که فرزندش با رضایت وی وارد اردوگاه می گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "برخورد با اردوهای دانش آموزی بدون مجوز، هوشمندسازی اخذ رضایت نامه اولیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برخورد با اردوهای دانش آموزی بدون مجوز، هوشمندسازی اخذ رضایت نامه اولیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید