رشد و خودکفایی کشور در بومی سازی صنعت کاتالیست آنالیز شد

به گزارش وبلاگ عینک من، سومین همایش دوسالانه بومی سازی کاتالیست و فرآیند احیای مستقیم آهن توسط یک شرکت دانش بنیان در جزیره کیش برگزار گردید.

رشد و خودکفایی کشور در بومی سازی صنعت کاتالیست آنالیز شد

ضرورت پیوستن صنایع بزرگ به عرصه دانش بنیان

در این همایش پیمان صالحی، معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: راه توسعه صنایع بزرگی چون فولاد و پتروشیمی پیوند به نوآوری باز است و در این راه باید از توانمندی و چابکی شرکت های دانش بنیان و استارتاپی بهره بجویند.

وی اضافه کرد: معاونت علمی وفناوری در این راه آماده است تا زیرساخت های لازم برای بازارسازی این شرکت ها را فراهم کند.

صالحی راه پیروزیت کشور را در توسعه نظام استارت آپی، نظام شرکت های دانش بنیان شتاب دهی به معنای سرمایه گذاری شرکت های بزرگ بر روی نوآوری کسب و کارهای کوچک دانست و گفت: شرکتهایی که دارای ایده های نوآورانه هستند می توانند بخشی از کسب و کارهای بزرگ را توسعه ببخشند احتیاجمند سرمایه گذاری و حمایت از جنس شتابدهی هستند.

معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی فناوری به 110 سرفصل حمایتی ذیل قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان اشاره نمود و گفت: کوشش می کنیم که راه را برای حرکت کسب و کارهای دانش بنیان استارتاپی هموار کنیم و اگر دستشان را نمی گیریم با قوانین دست و پاگیر و موانع صد راه نشان نشویم.

ایران برای نخستین بار در جمع معدود کشورهای صادرکننده کاتالیست

هومن کریمی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در این همایش با اشاره به تامین بخش عمده احتیاج صنعت فولاد کشور از کاتالیست های ایرانی گفت: اگرچه در سال 1392 و شروع تحریم های شکننده بارگذاری اولیه کاتالیستهای این شرکت ، پانزده تن فراوری سالیانه با 40 درصد ضایعات بود؛ این فراوریات در سال 95 به 350 تا 25 درصد ضایعات رسید این در حالی است که در سال 96 پیروز شدیم 720 کاتالیست را با فقط یک و نیم درصد ضایعات عرضه کنیم.

کریمی با اشاره به ورود صنعت فراوری کاتالیست کشور به بازار های بین المللی برای نخستین بار اظهار کرد: بازار آهن اسفنجی ایران رتبه قابل توجهی در جهان دارد اما نقش حیاتی به کاتالیست در این صنعت، کلیدی و مهم به شمار می رود بر همین اساس مصمم شدیم تا از چرخه به روزرسانی محصولات عقب نمانیم و در معرض مقایسه با دیگر رقبای فراوری کننده کاتالیست قرار بگیریم؛ همین موضوع موجب شد تا زمینه ورود به عرصه صادرات بین المللی در امسال فراهم گردد.

به گفته مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، ورود به عرصه فراوری با مواد اولیه داخلی، گام مهمی است که در ابتدای راه ناممکن به نظر می رسید در سال 90 بیش از90 درصد مواد اولیه از خارج چند می شد امااکنون85 درصد مواد اولیه از داخل تأمین می گردد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "رشد و خودکفایی کشور در بومی سازی صنعت کاتالیست آنالیز شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رشد و خودکفایی کشور در بومی سازی صنعت کاتالیست آنالیز شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید