کیانوش با توپ پر به وزنه برداری برگشت

به گزارش وبلاگ عینک من، کیانوش رستمی بعد از مدتی دوری از اردوی آماده سازی تیم ملی وزنه برداری با انگیزه و توپ پر برای کسب سهمیه بازی های المپیک 2020 توکیو به آزادی بازگشت.

کیانوش با توپ پر به وزنه برداری برگشت

آماده سازی برای حضور در سومین المپیک

رضا عباسپور - بعد از ناکامی در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا تصمیم گرفت مدتی به دور از هیاهوی تمرینی و وزنه برداری باشد. حتی کار برای کیانوش رستمی که تا پیش از این در فضای مجازی فعالیت های تمرینی اش را در مکان های مختلف با مخاطبانش به اشتراک می گذاشت به جایی رسید که دیگر خبری از عکس و فیلم های طبیعت گردی و تمرین با وزنه در هوای برفی یا کوه و بیابان نبود! از همین رفتار معلوم بود که اتفاقی سوای آنچه که برای کیانوش در یکی دوسال گذشته اتفاق افتاده بود در حال به وقوع پیوستن است. زیرا از نوع واکنش های قهرمان طلایی وزنه برداری جهان و المپیک معلوم بود که رستمی برای بازگشت پرفروغ روی تخته وزنه برداری، برنامه ریزی تازه ای دارد.

عبور از سقف آرزوها برای کیانوش رستمی

همواره ستاره های ورزشی در تمامی رشته ها، وقتی به سقف آرزوها و مدال های رنگارنگ در جهانی حرفه ای ورزش می رسند و به قله های افتخار دست پیدا می نمایند، در فواصل زمانی مختلف رفتار متفاوتی را در مسیر حرکتی خود انتخاب می نمایند. رفتارها و تفکراتی که برگرفته از شخصیت، منش، عقبه ورزشکار و نوع برخورد جامعه با آن قهرمان است. همین موضوع هم باعث می گردد که ستاره های شناخته شده و عنواندار ورزش جهان همیشه حواشی و بحث های متفاوت و مختلفی را حول و حوش خود احساس می نمایند. در وزنه برداری جهان هم متناسب با شرایط و خلق و خوی ورزشکاران صاحب نام و عنواندار در این رشته قدرتی، شرایط ستاره های مدال دار این رشته همیشه با یکدیگر متفاوت بوده است. کیانش رستمی ملی پوش عنواندار و شاخص تیم ملی وزنه برداری کشورمان با تصاحب دو مدال ارزشمند طلا و نقره بازی های المپیک 2012 لندن و 2016 ریودوژانیرو و چنیدین و چند عنوان طلایی، نقره ای و برنزی جهان، بی تردید یکی از چهره های نامدار و رکوردشکن تاریخ وزنه برداری ایران به شمار می رود. ستاره ای که در اوج پختگی و تجربه ورزشی اگر خیلی خود را درگیر برخی حواشی خودساخته نکند، بدون شک می تواند نامش را در تاریخچه بازی های المپیک به عنوان یکی از رکوردشکنان تاریخ ساز جاودانه و مانا کند. اگر چه او همین حالا هم جزو یکی از وزنه برداران بزرگ و افتخارآفرین وزنه برداری جهان به شمار می رود. اما مطمئنا کیانوش رستمی این پتانسیل را دارد که بدون حاشیه سازی صاحب جایگاهی در این رشته ورزشی گردد که تا کنون قسمت همتایان داخلی اش نشده است. -

بازگشت روی تخته با تفکری نو

بواقع کیانوش رستمی ملی پوش وزنه برداری ایران بعد ازکسب مدال طلا در بازی های المپیک 2016 ریو و رکوردشکنی در این میدان بزرگ تا به امروز که تقریبا نزدیک به سه سال از آن رویداد تاریخی می گذرد نتوانسته حتی در برخی رقابت های داخلی بواسطه تغییر وزن های جهانی و المپیکی و نیز تغییر وزن خودش از دسته وزنی 85 کیلوگرم به دسته 96 کیلوگرم، عنوان یا مدال ارزشمندی دشت کند! او بعد از تک مدال نقره ای رنگ جهان در حرکت یکضرب رقابت های جهانی 2017 و اوت شدن در همین مسابقه با ناکامی در حرکت دوضرب و مجموع، روند نزولی عجیبی را داشت که مطمئنا ناشی و حاصل از تفکرات تمرینی و تک روی های پرحرف و حدیث او در طول همین دو، سه سال قبل و بعد از بازی های المپیک 2016 ریو است. این روند نزولی تا بازی های آسیایی با سرعت برای رستم وزنه برداری ایران که روزگاری بی رقیب ترین وزنه برداری ملی پوش کشورمان بود ادامه داشت. ناکامی های رستمی در تورنمنت ها و رقابت های بین المللی معتبر به قدری جدی بود و به شکلی خودساخته پیش پای قهرمان طلایی وزنه برداری ایران قرار گرفته بود که آرام آرام داشت تمام کاشته هایی که او مدت ها برای بدست آوردنش کوشش نموده بود را هم نابود می کرد و از بین می برد. اما همین ناکامی ها برای وزنه بردار عنواندار المپیکی ایران حکم تلنگری جدی را داشت که او را هوشیار کرد و به هوش آورد. تا حدی که کیانوش رستمی بعد از مدتی دوری از تیم ملی و اردوی آماده سازی بزرگسالان، با پادرمیانی رییس کمیته ملی المپیک و موافقت مسئولین فدراسیون وزنه برداری دوباره به اردوی تیم ملی برگشت و برای حضور در رقابت های گزینشی المپیک 2020 دست به وزنه شد. البته این دفعه بازگشت رستمی با رفت و برگشت های قبلی او تقریبا متفاوت است. زیرا او اینبار خوب می داند که دیگر بحث بر سر (2 سهمیه اندک) و محدود وزنه برداری ایران در بازی های المپیک 2020 توکیو است. سهمیه ای محدود که کلی مدعی اسم و رسم دار خواستگارش هستند و پر و پاقرص بدنبال زدن سند آن به نام خود دراردوی تیم ملی صف کشیدند. بنابراین با توجه به شرایط حساس فعلی دیگر جایی برای ناز کردن یا قیافه دریافت ورزشکار برای کادرفنی یا فدراسیون وجود ندارد. زیرا هر کدام از وزنه برداران با هر عنوان و یا مدالی بخواهند بیرون از دایره قوانین و چارچوب گزینشی برای کسب سهمیه و دریافت امتیاز المپیکی شدن در بازی های 2020 توکیو حرکت نمایند خودشان قافیه را باخته و دو دستی تحویلش می دهند به رقبای داخلی که بی صبرانه منتظر دشت یک چنین فرصت طلایی هستند. با این اوصاف کیانوش رستمی به عنوان یک وزنه بردار باتجربه و سردو گرم چشیده خیلی خوب می داند که برای المپیکی شدن چاره ای جز قبول یکسری شرایط روتین و قواید مرسوم حاکم بر اردوی آماده سازی تیم ملی را ندارد. به همین دلیل او مدتی است بعد از دادن آزمایش به افسران آژانس بین المللی ضد دوپینگ (وادا) طبق قول و قرارهایی که در جلسه مشترکی که با رییس کمیته ملی المپیک کشورمان و رییس فدراسیون وزنه برداری داشت بین او و فدراسیون رد و بدل شد، دوباره به اردوی آماده سازی تیم ملی وزنه برداری برگشته و در کنار سایر ملی پوشانی که در اردوگاه آزادی حاضر هستند و تمرین می نمایند، دست به وزنه شده و تمرینات خودش را دوباره برای کسب سهمیه المپیک از سر گرفته است. -

استمرار کیانوش رستمی برای عبور از موانع داخلی

کیانوش رستمی خیلی خوب می داند که کسب یکی از دو سهمیه موجود المپیکی در بازی های 2020 توکیو، در حالی برای او ممکن است که بتواند در تمرینات آماده سازی خود شرایط رکوردی را بدست آورد که ضمن عبور از موانع و رقبای سرسخت داخلی، راه خود را برای درخشش مجدد در سومین المپیک تاریخ ورزشی اش هموار کند. اتفاقا رستمی برای این بار برای رسیدن به هدفش، برخلاف یک دوسال گذشته بدون حاشیه، قبل از اینکه بقیه رقبایش کار را برای المپیکی شدن شروع نمایند، دست به وزنه شده و تمریناتش را برای کسب آمادگی صدرصدی و رسیدن به شرایط نرمال مسابقه ای شروع نموده است. تمریناتی که اگرچه به جای کادرفنی خود کیانوش برای خودش طراحی نموده است، البته این بار به نظر می رسد تمرینات شخصی رستمی طوری طراحی شده که بوی موفقیت می دهد. زیرا در شرایط فعلی که کیانوش رستمی زودتر از سایر رقبای داخلی خود کارش را شروع نموده، نشان می دهد که انگیزه بالایی برای رسیدن به هدفش دارد؛ هدفی به نام المپیک توکیو که قطعا درخشش در این میدان بزرگ آن هم برای سومین بار می تواند از رستمی چهره ای تکرار نشدنی در تاریخ وزنه برداری ایران ثبت کند. بنابراین اگر چه بی شک رسیدن به سهمیه المپیک و حضور در توکیو 2020، آن هم دردسته وزنی 96 کیلوگرم جایی که سهراب مرادی یکی دیگر از فوق ستاره های حال حاضر وزنه برداری جهان در این وزن واقع شده است کاری بزرگ و راهی بس سخت است. اما کیانوش رستمی هم بارها در گذشته نشان داده که وزنه برداری است غیرقابل پیش بینی و همیشه عاشق به ثمر رساندن کارهایی است که نشدنی و غیرممکن به نظر می رسند. حال تنها منتظر ماند و دید که انتها آیا قرار است قبل از المپیک شاهد نبرد داخلی رستم و سهراب برای بدتس آوردن دوبنده المپیکی تیم ملی باشیم برای برتری یکی بر دیگری یا اینکه می توانیم با تدبیری کارآمدتر بازهم رستم و سهراب را در کنار هم برای غول کشی روانه آوردگاه توکیو کنیم.

4، 1

منبع: ایران ورزشی

به "کیانوش با توپ پر به وزنه برداری برگشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیانوش با توپ پر به وزنه برداری برگشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید