اندیشکده، چرایی خطا در نطرسنجی های انتخاباتی آمریکا؛ هراس از بیان نظر واقعی

به گزارش وبلاگ عینک من، یک اندیشکده آمریکایی با اشاره به شکست دوباره مراکز نظرسنجی در پیش بینی درست نتایج انتخابات آمریکا بخصوص انتخابات کنگره این کشور، علت اصلی این امر را در هراس مردم از ابراز نظرواقعی خود تفسیر نموده است.

اندیشکده، چرایی خطا در نطرسنجی های انتخاباتی آمریکا؛ هراس از بیان نظر واقعی

مایکل بارون، تحلیلگر سیاسی و عضو اندیشکده آمریکن اینترپرایز در مقاله ای که در وبسایت این اندیشکده و همچنین نشریه واشنگتن اگزمینر منتشر شده، با اشاره به نادرست بودن پیش بینی های نظرسنجی های اجرا شده پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نوشت: آمریکا کشوری است که مردمش ترس دارند به نظرسنجی نماینده بگویند نظر واقعی آنها چیست؟

جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال تلگرامی وبلاگ عینک من بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال اینستاگرامی وبلاگ عینک من بخوانید. (کلیک کنید)

شان ترند، تحلیلگر RealClearPolitics ، در توییت های خود درباره کیفیت نظرسنجی های سال جاری نوشت: من به اندازه دیگران یک بحث مخالف خوب را دوست دارم، اما واقعیتی که وجود دارد این است که نظرسنجی سال 2020 کوهی از زباله های بخارپز بود.

ناتی کوهن، گورو نظرسنجی نیویورک تایمز می نویسد: نظرسنجی های ملی حتی از چهار سال پیش بدتر بود. هر اقدامی که مراکز نظرسنجی برای بهبود کارشان پس از سال 2016 انجام دادند، با بروز مجموعه جدیدی از مسائل به جایی نرسید.

در ادامه این گزارش با اشاره به نظرات این دو تحلیلگر، آمده است: ترند و کوهن به عنوان دو تن از معدود تحلیل گران سیاسی هستند که قبل از پیروزی غافلگیرانه رئیس جمهور ترامپ در سال 2016 متوجه شده بودند که رسانه ها و نظرسنجی ها آنگونه که باید توجهی به تعداد و ظرفیت فارغ التحصیلان سفیدپوست غیردانشگاهی نداشتند و پتانسیل آنها برای بالا بردن حزب جمهوری خواستار نادیده گرفته شده بود. اما سال جاری مراکز نظرسنجی، نمونه های خود را به گونه ای تنظیم نموده بودند که نسبت دقیق سفیدپوستان غیردانشکده ای را نیز در برگیرد اما پاسخ های این گروه ها نیز غلط و گمراه نماینده بودند.

بنا بر این مقاله، نتیجه این بود که نظرسنجی ها در ارزیابی های خود حاشیه آرای مردمی جو بایدن را در سطح ملی بیش از حد واقعی آن ارزیابی می کردند و به طور مداوم نشان می دادند که ترامپ و نامزدهای جمهوریخواه در ایالت های هدف بدتر عمل خواهند کرد در حالی که عملکردشان اینگونه نبود. این خطاها در ایالت هایی که معمولا نظرسنجی های بیشتری در آن انجام می گردد، بیشتر بوده است.

در این گزارش با اشاره به علت این ناکامی در نظرسنجی ها آمده است: اما این خطا برای چه بود، تحلیلگران چپگرایی مانند دیوید شور اینگونه مطرح می نمایند که دموکرات هایی که بخاطر کووید-19 در خانه ها و اتاق های کارشان بودند، تمایل بیشتری برای پاسخگویی به نظرسنجی ها داشتند و در عین حال نیز بیش از گذشته تمایل به ارایه یاری اقتصادی به دموکرات ها داشته و در توییت هایی که می زدند مخالفت خود را با رئیس جمهور جمهوریخواه اعلام می کردند.

این مقاله این احتمال را قوی می داند چرا که مرکز نظرسنجی پیو دریافت که کمتر از یک نفر از هر ده نفری که برای نظرسنجی با وی تماس حاصل شد به سوالات نظرسنجی پاسخ داد و اگر هواداران یک حزب حضور بیشتری در میان پاسخ دهندگان داشتند، نتیجه نظرسنجی تحت تاثیر قرار می گرفت. در صورتی هم که رای دهندگان یکی از دو حزب بیش از حد در نظرسنجی حاضر می شدند طرف دیگر شرایط عکس این امر را داشت.

در این مقاله با طرح این سوال که پاسخ دهندگان چه کسانی بودند تصریح شده است: پاتریک رافین، یکی از نظرسنجی نمایندگان در جدولی دو نظرسنجی اجرا شده قبل و بعد از انتخابات آسوشیتدپرس را آنالیز کرد و متوجه شد که فارغ التحصیلان سفیدپوست دانشگاه ها، زنان و مردان سفید بیش از آنچه که نظرسنجی های پیش از انتخابات نشان می دادند در زمره هواداران حزب جمهوریخواه بودند.

جاش کراشار، از نشریه نشنال ژورنال نیز نشان داده است که چگونه این امر منجر به خطای سیستماتیک در نتایج انتخابات مجلس نمایندگان شد. هر دو نظرسنجی حزبی و عمومی نشان داده بودند که دموکرات ها صاحب کرسی خواهند شد اما در نهایت جمهوریخواستار با کسب کرسی 13 به 6 پیش افتادند. به گفته کراشار، دموکرات ها نتوانستند به آنگونه که در نظر داشتند رای مناطق با تحصیلات بالا را از آن خود نمایند و بسیاری از این مناطق را که در انتخابات میان دوره 2018 از آن خود نموده بودند از دست دادند. نظرسنجی های مربوط به مجلس نمایندگان از سال 1994 تا به امروز تا به این اندازه خطا نداشته است.

در این گزارش اینگونه استدال شده است که این فرایند پنهان در میان جمهوریخواستار ممکن است به گفته دو نفر از مشاوران جمهوریخواه بخاطر این باشد که میزان مصاحبه ها و نظرسنجی ها از اجتماعات حومه شهرها در طول 6 ماه گذشته بیش از اندازه زیاد بود. این دو به کراشار گفتند که پاسخ دهندگان از این امر شکایت داشتند که ترس دارند بخاطر ابراز دیدگاه سیاسی در مکان کارشان، اخراج و یا تنبیه شوند از این رو جانب احتیاط را رعایت می کردند. این دسته از رای دهندگان بطور مشهودی در ابراز دیدگاه درست به کسانی که به آنها زنگ می زدند و نام و شماره تلفن آنها را می دانستند، تردید نشان می دادند.

در ادامه این گزارش به موارد دیگری از نظرسنجی ها پرداخته و آمده است که در میان حامیان جمهوریخواه که تحصیلات عالی دارند بیشترشان از این که اعتقاد و نظرشان را در محل کارشان بیان نمایند، ملاحظه و شرم داشتند.

کراشار با اشاره به نتایج نظرسنجی ها می گویند که جمهوریخواستار فارغ التحصیل از دانشکده های دموکرات اینگونه عنوان نموده اند که نگران از دست رفتن مراتب تحصیلی و کاری خود در صورت بر ملا شدن دیدگاه های سیاسیشان هستند.

در این گزارش با اشاره به این که بزرگترین تهدید برای آزادی بیان چپگراها هستند، آمده است: از این نظرسنجی ها اینگونه بر می آید که بسیاری از مردم دیگر به جامعه ای که در آن هستند اعتمادی ندارند و حتی اگر نظرنسجی نمایندگان از شیوه های بهتر بهره بگیرند بطور کلی در کار خود پیروز نخواهند بود در صورتی که عده زیادی از مردم هراس داشته باشند تا به راحتی و آزادانه نظرات خود را بیان نمایند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "اندیشکده، چرایی خطا در نطرسنجی های انتخاباتی آمریکا؛ هراس از بیان نظر واقعی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اندیشکده، چرایی خطا در نطرسنجی های انتخاباتی آمریکا؛ هراس از بیان نظر واقعی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید