توسعه فرهنگ کتابخوانی نیازمند تعامل و همکاری دستگاه های مرتبط است

به گزارش وبلاگ عینک من، عباس دانشی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی در اراک ضمن بیان اینکه، در نهادینه کردن فرهنگ مطالعه کم کاری گردیده، گفت: اولین صندلی و پایگاه برای نهادینه کردن کتاب و کتابخوانی آموزش و پرورش است و این فعالیت در آموزش و پرورش فعالیت زیرساختی است.

توسعه فرهنگ کتابخوانی نیازمند تعامل و همکاری دستگاه های مرتبط است

وی اضافه نمود: اداره کل کتابخانه های عمومی استان مرکزی آمادگی دارد برای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی و بهره مندی هر دو نهاد فرهنگی یعنی آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه های عمومی استان مشارکت های لازم را انجام دهد.

دانشی اعلام کرد: با وجود 83 کتابخانه در استان مرکزی و حدود یک میلیون و 200 هزار نسخه کتاب در کتابخانه های عمومی استان، آموزش و پرورش می تواند دانش آموزان را به سمت عضویت در کتابخانه ها راهنمایی کند و در این ارتباط آمادگی داریم بیشترین همکاری را با مدارس و مجموعه آموزش و پرورش داشته باشیم.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان مرکزی توضیح داد: در راستای این مشارکت در برنامه های فرهنگی نشست کتابخوان و مسابقه کتابخوانی داریم که اگر آموزش و پرورش همکاری کند می توانیم این نشست ها را در مدارس برگزار کنیم.

وی ادامه داد: همچنین پیشنهاد می کنیم که زنگ انشا را معلمان این درس در کتابخانه ها برگزار نمایند، زیرا در فرهنگ سازی و ارتقای گرایش جوانان به سمت کتابخوانی می تواند بسیار موثر باشد.

دانشی بیان داشت: همچنین می توان در استان مرکزی برای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی کارگروهی با حضور نمایندگانی از اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی، کانون های فرهنگی مساجد و اداره اوقاف و امورخیریه استان تشکیل داد و مصوبات این کارگروه به تایید استانداری برسد تا بتوانیم از این ظرفیت های موجود در مسیر گسترش کتابخوانی استفاده کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

به "توسعه فرهنگ کتابخوانی نیازمند تعامل و همکاری دستگاه های مرتبط است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توسعه فرهنگ کتابخوانی نیازمند تعامل و همکاری دستگاه های مرتبط است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید