رقابت 48 تیم در مسابقه نبرد هوش مصنوعی شریف
به گزارش وبلاگ عینک من، تهران- خبرنگاران- یازدهمین دوره مسابقه بین المللی نبرد هوش مصنوعی شریف میزبان 48 تیم است که طی امروز و فردا (22و 23 اسفند) با سه زبان کامپیوتر و کدنویسی با یکدیگر رقابت می نمایند.
این دوره از مسابقات سال جاری نیز با حضور دانش آموزان و دانشجویانی از سراسر کشور با هدف سنجش توانایی شرکت نمایندگان در زمینه برنامه نویسی و نگاهی به توانایی تیم ها در پیاده سازی و استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی در حال برگزاری است.
این مسابقه یکی از شناخته شده ترین و معتبرترین مسابقات برنامه نویسی بین دانشگاهی در سطح کشور است که به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف در سطح بین المللی و با امکان استفاده از سه زبان برنامه نویسی java, c++, python ، در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می گردد.
مسئول تیم برندینگ یازدهمین نبرد هوش مصنوعی شریف روز چهارشنبه درگفت وگوبا خبرنگار علمی وبلاگ عینک من در خصوص این دوره از مسابقات شرح داد: در این دوره نیز رقابت ها در دو بخش آنلاین و حضوری برگزار گردید، در مرحله غیرحضوری و آنلاین دو هزار و 700 نفر درقالب 964 تیم حضور داشتند که از این تعداد تیم شرکت نماینده در مرحله اول 140 نفردر قالب 48 تیم انتخاب شدند و امروز و فردا با هم رقابت می نمایند.
مهدی عرفانیان اعلام کرد: نبرد هوش مصنوعی شریف مسابقه ای گروهی است که در آن تیم ها راهبرد های خود را برای پیروزی در یک نبرد راهبردی طراحی و در قالب کد پیاده می نمایند. هر تیم با استفاده از ایده های خلاقانه و راهبرد های متفاوت سعی می نماید هوش مصنوعی قدرتمندی طراحی کند که تا جای ممکن بر تیم های حریف چیره گردد و به مرحله حضوری مسابقات راه پیدا کند.
وی ادامه داد: در این مسابقات شرکت نمایندگان در قالب تیم های دو و سه نفره برنامه ای برای شرکت در بازی طراحی شده توسط تیم فنی مسابقات با قوانین خاصی، پیاده می نمایند.
عرفانیان گفت: شرکت در نبرد هوش مصنوعی شریف باعث می گردد علاوه بر سنجش و به چالش کشیدن مهارت های برنامه نویسی و طراحی راهبرد، زمینه های آشنایی با الگوریتم های هوش مصنوعی با محتواهای آموزشی فراهم گردد.
وی اضافه کرد: نبرد هوش مصنوعی شریف مسابقه ای گروهی است که در آن تیم ها استراتژی های خود را برای پیروزی در یک نبرد استراتژیک طراحی و در قالب کد پیاده سازی می نمایند، هر تیم با استفاده از ایده های خلاقانه و استراتژی های متفاوت سعی می نماید یک هوش مصنوعی قدرتمند طراحی کند که تا جای ممکن بر تیم های حریف چیره گردد و به مرحله حضوری مسابقات راه پیدا کند.
مسئول تیم برندینگ یازدهمین نبرد هوش مصنوعی شریف یادآورشد: علاقه مندان برای شرکت در این مسابقه و رقابت در سطح بین المللی، نیازی به داشتن دانش پیشرفته در زمینه هوش مصنوعی ندارند، اما توانایی استفاده و پیاده سازی الگوریتم های هوش مصنوعی، امکان کسب امتیاز بیشتر و احتمال موفقیت تیم را افزایش می دهد.
عرفانیان با بیان اینکه بعدازظهر فردا سه تیم برتر این رقابت ها که دارای بالاترین امتیاز هستند معرفی خواهند شد گفت: به نفر اول این رقابت 7 میلیون تومان، نفر دوم 5 میلیون تومان و نفر سوم 3 میلیون تومان اهدا خواهد شد.
علمی ** 9340**9157
منبع: ایرنا