نگاه ناپدری به اهداف پروازی در فدراسیون تیراندازی، خط قرمز بر روی نام این رشته از سوی فدراسیون

به گزارش وبلاگ عینک من، عدم حمایت فدراسیون تیراندازی برای حضور اهداف پروازی در بازی های آسیایی در روزهایی که همه فدراسیون ها در پی اعزام حداکثری ورزشکاران و رشته های خود هستند، جای سوال دارد.

نگاه ناپدری به اهداف پروازی در فدراسیون تیراندازی، خط قرمز بر روی نام این رشته از سوی فدراسیون

به گزارش خبرنگار ورزشی وبلاگ عینک من، طی روزهای اخیر نشست ستاد عالی بازی های آسیایی و المپیک با حضور مسئولان وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و کمیته پارالمپیک برگزار و در خصوص رشته های مختلف اعزامی که به سه دسته رشته های کسب مدال، شانس کسب مدال و عدم کسب مدال تقسیم شده بودند بحث و بررسی صورت گرفت و در پایان 26 رشته اعزامی به نوزدهمین دوره بازی های آسیایی هانگژو 2022 نهایی شد.

در بین این رشته ها همان طور که انتظار می رفت تیراندازی به عنوان یکی از رشته های مدال آور معرفی شد و قرار است کنندگان این رشته در دو بخش تفنگ و تپانچه راهی مسابقات شوند اما در این بین عدم قرار گرفتن رشته اهداف پروازی در لیست اعزام به مسابقات باعث دلخوری تیراندازان در این بخش شده است. بعلاوه مسئولین فدراسیون در جلسه ستاد بازی های آسیایی که در کمیته ملی المپیک برگزار شد تنها مربیان تفنگ و تپانچه را همراه خود بردند که این موضوع مهر تاییدی بر شانس کم حضور اهداف پروازی در بازی های آسیایی خواهد بود.

آنطور که خبرنگار وبلاگ عینک من اطلاع کسب کرده است عدم حضور نام اهداف پروازی و کادر فنی این تیم در این جلسه به خواست مسئولین فدراسیون بوده و اعضای ستاد بازی ها در کمیته ملی المپیک در این خصوص هیچ دخالتی نداشته اند. از طرف دیگر نیز تعطیل کردن اردوهای اهداف پروازی و پیش تر از آن حذف پخش تلویزیونی مسابقات اهداف پروازی باعث شد تا نگرانی تیراندازان این رشته نسبت به بی توجهی به اهداف پروازی بیش از گذشته باشد.

اهداف پروازی در طول چهار سال گذشته مورد توجه رئیس وقت فدراسیون قرار گرفت که این امر با انتقاداتی نیز همراه بود ولی در نهایت این رشته در جایگاهی قرار گرفت که در یک قدمی شانس کسب سهمیه المپیک قرار داشت و مطمئنا با ادامه این فرایند علاوه بر جلوگیری از هدر رفت سرمایه گذاری های گذشته، می توان در کنار تفنگ و تپانچه نسبت به موفقیت های این رشته نیز امیدوار بود.

در حال حاضر در رشته اهداف پروازی استعدادهای خوبی کشف شدند به طوری که بابک یگانه و محمدحسین پرورش نیا با امتیاز 121 در حد کلاس جهانی هستند. پشت سر این دو تیراندازی نیز نریمان نیکخو با امتیاز 119، امیر حسین آقازاده با امتیاز 118، علی دوستی با امتیاز 118 قرار دارند. علی حافظی عنوان چهارمی آسیا، دوستی عنوان پنجمی آسیا و یگانه و خانم فرح پور دارنده مدال نقره میکس گرندپری قطر در بین بزرگان جهان هستند. دوستی در یک قدمی فینال کسب سهمیه المپیک توکیو با اختلاف فقط یک امتیاز بازماند.

درست است که اهداف پروازی هنوز به مدال های تفنگ و تپانچه نرسیده است اما نباید فراموش کرد که وقتی با سرمایه گذاری روی رشته تپانچه و در حالی که همه انتظارات و عناوین مهم جهانی در اختیار تفنگ بود، توانستیم مدال طلای المپیک را در تپانچه به دست آوریم، مطمئنا اهداف پروازی هم می تواند این جهت را برای مدال آوری طی کند. بعلاوه در شرایطی که در این روزها همه فدراسیون ها در تلاشند تا با متقاعد کردند مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک تعداد رشته ها و ورزشکاران خود را در بازی های آسیایی افزایش دهند و فرصتی را برای ورزشکاران خود ایجاد کنند که بتوانند حضور در یک میدان بزرگ را تجربه کنند، تعیین نیست که چرا مسئولین فدراسیون تیراندازی از اهداف پروازی برای حضور در چین دفاع نکرده است و در پی حذف اهداف پروازی از این مسابقات هستند؟

ورزشکاران اهداف پروازی در این سال ها برای حضور در بازی های آسیایی و با تمرینات زیاد متحمل هزینه های گزاف و کمرشکن شدند و تمرینات خود را نیز در حال حاضر با هزینه کاملا شخصی انجام داده اند و حضور در بازی های آسیایی حداقل حق آنها پس از این تمرینات مدام است. درخواست اعزام حتی چند تیرانداز در اهداف پروازی می توانست کمترین تلاش مسئولین فدراسیون برای اهمیت دادن به این رشته باشد و مطمئناً کمیته ملی المپیک نیز با توجه به جایگاه رشته تیراندازی با اضافه شدن چند تیرانداز مخالفت نمی کرد اما ظاهرا این درخواست اصلا از طرف فدراسیون به کمیته ملی المپیک مطرح نشده و حتی مسئولین ستاد بازی ها نیز در جریان جایگاه، رنکینگ و عناوین تیراندازان در اهداف پروازی هم قرار داده نشدند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "نگاه ناپدری به اهداف پروازی در فدراسیون تیراندازی، خط قرمز بر روی نام این رشته از سوی فدراسیون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگاه ناپدری به اهداف پروازی در فدراسیون تیراندازی، خط قرمز بر روی نام این رشته از سوی فدراسیون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید