کدام غذاهای شیرازی را باید امتحان کرد؟

به گزارش وبلاگ عینک من، اگر حرف از غذاهای شیرازی بزنید، مخاطب احتمالا در ادامه صحبت می گوید بله تعریف کلم پلویش را شنیده ام. خیلی ها فکر می نمایند غذاهای اصیل شیراز فقط به کلم پلو محدود می گردد. در حالی که غذاهای دیگری هم هست که در سفر به این شهر باید امتحان شان کرد یا در خانه دست به کار پخت شان شد.

کدام غذاهای شیرازی را باید امتحان کرد؟

کلم پلو شیرازی

کلم پلو جزو شناسنامه شیراز محسوب می گردد و هر آدمی برای اینکه ثابت کند به شیراز سفر نموده، برنامه اش را طوری می چیند که یک وعده کلم پلو را بتواند بخورد. این غذا، غذایی ست که تقریبا در همه رستوران های ایرانی شهر سرو می گردد و هر رستورانی هم سعی می نماید که برترین کلم پلو را جلوی مشتری بگذارد.

در شیراز، خانه پرهامی و رستوران برنتین که جزو برترین رستوران های شیراز هستند، کلم پلو قابل قبولی را به مشتری ارائه می دهند. کلم پلو را با کلم، سبزی معطر، گوشت چرخ نموده و پیاز داغ و برنج درست می نمایند.

لوبیا پلو شیرازی

لوبیا پلو، غذایی ست محبوب قلب ها که با سالاد شیرازی غذایی بهشتی می گردد. اما شیرازی ها، لوبیاپلو را جور دیگری درست می نمایند و به آن هم پلو لوبیا می گویند. در این شهر، ترکیب لوبیا پلو، نه لوبیا سبز که لوبیای چشم بلبلی ست و در آن شوید تازه هم می ریزند و عده ای برای لذیذشدندش آن را با ماهیچه یا مرغ می خورند. در شیراز در خانه پرهامی یا رستوران صوفی می توان این غذا را پیدا کرد.

دوپیازه آلو

دو پیازه آلو، یکی از انواع غذاهای شیرازی ست که تهرانی ها هم درستش می نمایند و در برخی از رستوران های تهران هم می توان آن را با کمی تغییر پیدا کرد.

طرز تهیه این غذا به این صورت است که سیب زمینی را آب پز می نمایند. بعد از پختن، پوست آن را کنده و به قطعات کوچک خرد می نمایند و با پیاز داغ و گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی مخلوط و به آن نمک و ادویه می زنند. و در کمی روغن تفت می دهند و معمولاً با نان برشته می خورند. در دو پیازه می توان از گوشت خرد نموده یا چرخ شده و قارچ و دمبل هم استفاده کرد.

رستوران رافائل که برترین رستوران دریایی تهراناست، دوپیازه آلو را با میگو سرو می نماید.

آش ماست شیرازی

اصفهانی ها، غذایی دارند به نام خورشت ماست که بسیاری دوستش دارند و شیرازی ها، غذایی می پزند به نام آش ماست که هوادار زیاد دارد و در شهرهای شمالی و بعلاوه در تهران هم درست می گردد. مواد آش ماست شیرازی که بیشتر ماه رمضان ها پخته می گردد، لپه، گوشت، برنج، پیاز، ترخون و شوید و ادویه است. در رستوران شرزه و رستوران هفت خوان شیراز می توان به این آش رسید و دلی از عزا درآورد.

آش ماست، تنها آشی نیست که در شیراز پخته می گردد. آش سبزی شیرازی و آش انار از دیگر آش های خوشمزه این شهر است.

حلیم بادمجان شیرازی

حلیم بادمجان غذایی ست که در بیشتر شهرها درست می گردد، اما شیرازی ها به خصوص در پختنش تبحر زیادی دارند. وقتی حلیم بادمجان را می بینید شاید فکر کنید با کشک بادمجان طرفید. ولی حلیم بادمجان فقط در کشک و بادمجان با کشک بادمجان مشترک است.

برای درست کردن این غذا از برنج، عدس، گوشت و لوبیای سفید استفاده می نمایند و نتیجه غذایی لذیذ و هوس انگیز می گردد. در بلوار ساحلی شیراز، رستوران های سنتی زیادی هست که می توان این غذاها را در آنها پیدا کرد.

منبع: اسنپ تریپ

به "کدام غذاهای شیرازی را باید امتحان کرد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام غذاهای شیرازی را باید امتحان کرد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید