طرز تهیه 5 نوع کیک هلو لذیذ و خوشمزه

به گزارش وبلاگ عینک من، خبرنگاران | سرویس آشپزی - درست کردن یک دسر میوه ای خوشمزه احتیاج به مهارت خاصی ندارد. شما به راحتی می توانید هر وقت که اراده کنید، با استفاده از میوه های تازه یا کمپوت میوه یک میان وعده فوق العاده درست کنید. کیک هلو از جمله دسر های میوه ایست که در آن طعم دهنده های مختلفی به کار می رود و با استفاده از میوه تازه یا کمپوت هلو به روش های متنوعی درست می گردد. در ادامه با طرز تهیه چند نوع کیک هلو با ما همراه باشید …

طرز تهیه 5 نوع کیک هلو لذیذ و خوشمزه

در صورتی که تهیه نوع خاصی از کیک هلو مد نظر شماست، با انتخاب عناوینی که در فهرست موضوعی زیر ارائه شده اند، به موضوع دلخواه خود برسید.

  • کیک هلو ساده
  • کیک هلو با دارچین
  • کیک هلو با طعم قهوه
  • کیک با آب هلو
  • کیک هلو برگردان
  • کیک هلو بدون فر

انواع کیک هلو

1. کیک هلو ساده

مواد لازم
کمپوت هلوی بدون شربت¼2 فنجان
شکر1/2 فنجان
تخم مرغ1 عدد
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای2 قاشق غذاخوری
شیر1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده و قالب مورد نظر را خوب چرب کنید.
  2. تکه های هلو را کف قالب بچینید.
  3. تخم مرغ، شکر، وانیل، بکینگ پودر و روغن را در ظرف همزن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند، سپس آن را روی هلو ها بریزید.
  4. قالب را به مدت 35 -30 دقیقه در فر قرار دهید و سپس با یک خلال دندان، پخته شدن کیک را تست کنید.
  5. شیر و شکر قهوه ای را در کاسه کوچکی ریخته و مخلوط کنید.
  6. کیک را پس از پختن از فر خارج کنید و مخلوط شیر و شکر را روی آن بریزید، سپس کیک را به مدت 3-2 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  7. پس از 3-2 دقیقه فر را خاموش کنید و کیک را برش بزنید.

2. کیک هلو با دارچین

مواد لازم
تخم مرغ4 عدد
شکر1 لیوان
خامه صبحانه1 پاکت
آرد2.5-3 لیوان
روغن مایع1 فنجان
وانیل1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین2+1 قاشق مرباخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
پودر خامه75 گرم
بکینگ پودر½2 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی1 فنجان
هلوی پوست گرفته و خرد شده3 عدد
شکر1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن به مدت 7-6 دقیقه بزنید تا کرم رنگ گردد.
  3. وانیل، نمک، دارچین، روغن مایع و خامه را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه نموده و یکی دو دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  4. آرد، پودر خامه و بکینگ پودر را مخلوط نموده و چند بار الک کنید، سپس کم کم به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک مخلوط کنید.
  5. کمی آرد روی شکلات چیپسی بپاشید و آن را به آرد آغشته کنید، سپس به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک مخلوط کنید.
  6. قالب کیک را چرب نموده، آرد بپاشید، سپس مایه کیک را در آن بریزید.
  7. قالب را تکان دهید تا مایه کیک در آن به طور یکنواخت پخش گردد، سپس ورقه های هلو را روی آن بچینید.
  8. یک قاشق مرباخوری دارچین را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و روی هلو ها بپاشید.
  9. قالب را به مدت 50-45 دقیقه در فری که از قبل گرم نموده اید، قرار دهید تا کیک هلو بپزد.
  10. پخته شدن کیک هلو را با یک خلال دندان تست کنید و در صورتی که خمیر کیک به خلال دندان نچسبید، فر را خاموش کنید.

3. کیک هلو با طعم قهوه

مواد لازم
هلوی پوست گرفته و ورقه شده2 عدد
تخم مرغ2 عدد
شکر1 پیمانه
شیر1/2 پیمانه
وانیل1 قاشق چایخوری
روغن مایع1/4 پیمانه
آرد½1 پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
قهوه دم کشیده خنک شده1 فنجان

دستور تهیه

  1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن آغاز به هم زدن کنید تا کرم رنگ شوند.
  3. روغن را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس شیر را اضافه نموده و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  4. آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط نموده و چند بار الک کنید، سپس به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
  5. قهوه سرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکنواخت گردد.
  6. ته قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد بپاشید، سپس ورقه های هلو را در آن بچینید و مایه کیک را روی آن بریزید.
  7. قالب را حدود 40 دقیقه در فری که از قبل گرم نموده اید قرار داده و پس از این مدت زمان، با یک خلال چوبی تست کنید تا از پخته شدن کیک مطمئن شوید.
  8. کیک هلو را پس از پختن از فر خارج نموده و با پودر قند تزیین کنید.

4. کیک با آب هلو

مواد لازم
تخم مرغ4 عدد
شکر1 پیمانه
آرد2 پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
آب هلو1/2 پیمانه
روغن1/2 پیمانه
هلوی رسیده و سفت متوسط3 عدد
وانیل1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. هلو ها را پس از شستن، پوست بگیرید، هسته آن ها را جدا کنید و گوشت آن ها را به صورت خلالی برش بزنید.
  3. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
  4. شکر را به تخم مرغ اضافه نموده و با دور تند همزن آغاز به هم زدن کنید تا حجم تخم مرغ دو برابر گردد.
  5. روغن را اضافه نموده و حدود یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  6. در خاتمه آب هلو را اضافه کنید و مخلوط را حدود یک دقیقه هم بزنید، سپس همزن را خاموش کنید.
  7. آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط نموده و 3 بار الک کنید، سپس آن را کم کم به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک به آرامی هم بزنید.
  8. یک قاشق آرد روی هلو های خرد شده بپاشید و تکه های هلو را کاملا به آرد آغشته کنید، سپس آن ها را به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک به آرامی با مواد مخلوط کنید.
  9. قالب کیک را خوب چرب کنید، کمی آرد در آن بپاشید و سپس مایه کیک را در قالب بریزید.
  10. قالب را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل گرم نموده اید، قرار دهید تا کیک هلو بپزد.

ذکر چند نکته

  • آغشته کردن تکه های هلو با آرد باعث می گردد، هلو ها پس از افزودن به مایه کیک، ته نشین نشوند.
  • هلوی مورد استفاده برای تهیه کیک هلو باید سفت باشد که حین پخت آب نیندازد، در غیر این صورت کیک خمیری می گردد.
  • زمان پخت کیک هلو بستگی به فر شما دارد، بنابراین پخته شدن کیک را با خلال دندان تست نموده و مدت زمان پخت را تنظیم کنید.

5. کیک هلو برگردان

مواد لازم برای تهیه لایه هلو
شکر4 قاشق غذاخوری
عسل1 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
هلوی ورقه شده2-3 عدد
مواد لازم برای تهیه مایه کیک
تخم مرغ2 عدد
آرد½1 لیوان
شکر3/4 لیوان
روغن مایع1/2 لیوان
شیر1/2 لیوان
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  1. کف قالب مورد نظر را چرب نموده و کاغذ روغنی بیندازید.
  2. عسل، شکر و کره را در یک شیرجوش کوچک مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شده و رنگ آن کمی تغییر کند و کاراملی گردد.
  3. مخلوط کاراملی را روی کاغذ روغنی ریخته و ورقه های هلو را روی آن بچینید.
  4. قالب را کنار گذاشته و مشغول درست کردن مایه کیک شوید.
  5. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن، بزنید تا کرم رنگ گردد.
  6. روغن مایع را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس شیر را اضافه نموده و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  7. آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده و چند بار الک کنید، سپس کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکنواخت گردد.
  8. مایه کیک را روی هلو ها بریزید و قالب را در فری که از قبل روی حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم نموده اید، قرار دهید.
  9. حدود 45 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد، سپس فر را خاموش نموده و کمی صبر کنید تا کیک هلو خنک گردد.
  10. کیک هلو را در ظرف سرو برگردانید و کاغذ روغنی روی آن را جدا کنید.

کیک هلو بدون فر

کیک هلو بدون فر را از روی دستور فوق درست کنید، با این تفاوت که:

  • دو لایه کاغذ روغنی را کف تایه رژیمی پهن کنید و مواد را در تابه رژیمی بریزید.
  • تابه را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و پس از 40 دقیقه، پخته شدن کیک هلو را با خلال دندان تست کنید.

سخن آخر

کیک هلو نوعی کیک سالم و مغذیست که با تکه های هلو و طعم دهنده های مختلف درست می گردد. این میان وعده، یک کیک مرطوب و خوشمزه است که می توان آن را همراه با چای به عنوان یک عصرانه فوق العاده مصرف کرد یا به عنوان دسر پس از غذای اصلی مورد استفاده قرار داد. به طور کلی کیک هایی که در تهیه آنها از میوه استفاده می گردد مانند کیک هلو، چیز کیک نارنگی، کیک پرتقال و … بسیار مغذی و سالم هستند و میل کردن آنها برای شما لذت بخش خواهد بود. امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را نموده باشید و تجربیات، سوالات و دیدگاه هایتان را با ما و دیگر مخاطبان وبلاگ عینک من درمیان بگذارید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه 5 نوع کیک هلو لذیذ و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 5 نوع کیک هلو لذیذ و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید