فوت وفن های درست کردن زیتون پرورده خانگی

به گزارش وبلاگ عینک من، اگر جزو افرادی باشید که در وعده های غذایی در پی پیش غذا و انواع چاشنی ها هستید، پس زیتون و زیتون پرورده و انواع سالاد ها همواره در سفره غذایی تان هست. زیتون پرورده از انواع پیش غذا هایی است که بیشتر در شهر های شمالی می بینیم و در طعم های مختلف با ذائقه های متفاوت وجود دارد؛ از ترش تا شیرین و ملس. درست کردن زیتون پرورده در خانه، اما هیجان بیشتری دارد، چون هم مطابق با سلیقه خودتان درست می گردد هم از سلامت موادی که به آن اضافه می گردد مطمئن هستید.

فوت وفن های درست کردن زیتون پرورده خانگی

مواد لازم:

رب انار: 2 پیمانه

مغز گردو: 300 گرم

آویشن: 1 قاشق غذاخوری

زیتون بدون هسته: 500 گرم

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری

پودر نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری

دانه انار خشک شده: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1. برای تهیه زیتون پرورده شمالی ابتدا مغز گردو ها را دو بار چرخ می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. سپس زیتون ها را به آن اضافه می کنیم. اگر زیتون ها ترش یا شور بودند به مدت حداکثر 1 ساعت در ظرف پر از آب می ریزیم تا خوب خیس بخورند

2. سپس در آبکش می ریزیم و آبکش می کنیم و می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج گردد و بعد در زیتون پرورده استفاده می کنیم. سپس رب انار را با آب لیمو ترش هم زمان به مواد می افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم

3. پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم، پودر نعناع خشک، پودر آویشن خشک، دانه های انار و روغن زیتون را نیز به مواد اضافه می کنیم و مجددا با قاشق مواد را با هم مخلوط می کنیم تا طعم سبزی ها کاملا به خورد مواد برود.

4. پس از اینکه مواد کاملا یک دست شدند آن ها را در ظرف مخصوص که در داشته باشد می ریزیم و آن را محکم می بندیم. سپس در یخچال نگهداری می کنیم.

فوت و فن ها:

  • اگر زیتون تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن گرفته گردد.
  • اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری بهره ببرید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری بهره ببرید، رنگ آن تیره تر خواهد شد.
  • زیتونی که استفاده می کنید باید سبز، بدون هسته و ریز باشد. هر چه زیتون ها ریزتر باشند، خوشمزه ترند و طعم زیتون پرورده بهتر خواهد شد؛ بنابراین هرگز زیتون هسته دار و درشت را برای تهیه این پیش غذا استفاده نکنید.
  • گردویی که استفاده می کنید باید مرغوب و تازه باشد، زیرا افزودن گردوی کهنه به زیتون پرورده باعث می گردد این پیش غذا به سرعت طعم تلخی پیدا کند.
  • قبل از اینکه زیتون را به مخلوط تان اضافه کنید، آن را با آب نشویید، زیرا باعث کپک زدن زیتون پرورده خواهد شد.
  • رب اناری که در تهیه زیتون پرورده استفاده می کنید، باید ترش و شیرین باشد. هرگز رب انار کاملا شیرین یا بسیار ترش را برای طعم دار کردن این پیش غذا استفاده نکنید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: فرارو

به "فوت وفن های درست کردن زیتون پرورده خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت وفن های درست کردن زیتون پرورده خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید